21 vjecarja shkon në Turqi te rrisi vithet por e peson. Mendoja se do vdisja

Nje vajze 21 vjecare shkoi ne Turqi per nje operacion estetik dhe mendonte se do te vdiste.
Dania Graton tregon se ate eksperience nuk do ta harroje kurre.

Vajza prenotoi nje udhetim ne Turqi me qellim ngritjen e te pasmeve e ne te njejten kohe do te hiqte barkun si edhe do te bente liposuksion te nofulles. Ajo shkoi e vetme dhe pagoi kesh 5000 paund per nderhyrjen estetike.

Mirepo ajo tregoi se pas asaj eksperience makthi kishte menduar se do te vdiste. Kur u gjend ne salle me paciente te tjere ajo pa per se gjalli hapjen e trupave te te tjereve dhe degjoi ulerimat e tyre.

Tani Dania eshte 23 vjece dhe thote se nuk e kishte kuptuar qe ne ate kohe kishte luajtur kumar me jeten e saj duke paguar 5000 pund ne dore dhe e pakenaqur nga operacionet ne Stamboll transmeton shiko.news

Dikur u step sepse ne Miami operacionet e saj kushtoni 15.000 paund dhe me tej kishte gjetur ne Instagram kliniken ne Turqi me cmim me te lire. Me tej i ishte dashur te largohej nga ai spital pas 5 ditesh pasi po te rrinte me shume do te paguante ekstra.

Kur u kthye ne Britani familjaret e saj e derguan ne spital pasi infeksioni ne plaget e saj ishte i madh.

Prandaj ajo keshillon kedo qe mendon sic ajo kishte menduar te mos beje te njejtin gabim por te shkoi ne specialiste te vertet dhe aq me teper te mos udhetojne vetem transmeton shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *