Rriten temperaturat nga dita e hene. Ja 3 qytetet që pritet të ‘digjen’ nga temperaturat e larta

Nga e hena pritet qe temperaturat te rriten dhe te kete nje mot te nxehte ekpertet paralajmerojne qe te rrini ne hije dhe te mos dilni ne pikun e vapes.

Temperaturat do te jene mbi 40 grad dhe 3 jane qytet me temperatura me te larta Elbasani Berati dhe Fieri.

Mendohet se kjo do te jete java me temperaturat me te larta ne kete muaj.

Vlera maksimale do te jete 42 grade dhe i gjithe kjo jave nga e hena ne te shtune do te jete e nxehte.

Perdorni sa me shume lengje dhe qendroni ne hije transmeton shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *