42 vjecari shqiptar vret gruan e tij. Nënë e tre fëmijëve

Nuk ndalet dhuna ndaj familjeve shqiptare ku do që ato jetojnë.

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ne Zvicër ku një 42 vjecar shqiptar ka vrar gruan e tij 39 vjecare.

Gruaja është gjetur e pa jete në shtepinë e saj dhe ishte nënë e tre femijeve. Pasi 42 vjecari ka bërë këtë akt të rënd ai ka njoftuar policinë dhe më pas është arrestuar.

Shkaqet dyshohet se kane qenë probleme mes ciftit dhe se ata ishin drejt divocit. Burri kishte dhe një sumundje të rënd kohet e fundit dhe ishte i pa afte që të punonte. Ata ishin me origjine nga Maqedoni e Veriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *