Urim Hyseni cuditi avokatin me deklaratat e tij. Jam Skërnderbeu dhe i dërguar

Urim Hyseni pasi vrau nënën e tij ka folur me avokatin ditën e sotme dhe me sa po shikohet ai ka probleme me shëndetin psikik.

Urimi ka cuditur avokatin e tij me deklaratat e tij ku thotë se e kanë detyruar shërbimi rusë ta bëjë këtë ngjarje.

Me pas ai ka thënë se jamë dërguar nga profeti që të shpëtojë shqiptarin. Pasi biseda ka vazhduar ai i ka thenë avokatit se është Skernderbeu i ri.

Prokurori ka kuptuar se 30 vjecari ka probleme të shëndetit mendor. Ai është shprehur për mediat se duhet të bëhet një ekzaminim psikiatrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *