Urimi Hyseni dje cuditi avokatin sot cudit psikiatrin me fjalët që thotë

Ngjajra qe ndodhi në Kosovë ku djali vrau nënën e tij ishte një nga lajmet më të rënda dhe shokoi opinionin publik.

Pas arrestimit prokuroria ka thërritur një psikiatër të bisedojë me autorin e vrasjes sepse ai flet gjëra të pa kuptimta.

Nje herë thotë se jam Skenderbeu i ri.Njeherë thotë jamë dërguar nga profeti për shqiptarinë dhe eshte i pa kuptueshem në ato që thotë.

Ndersa sot Dr. Nysret Pepaj ka thënë se ka biseduar më të dhe ai ka thenë se ‘ndodhin këto raste, kanë ndodh edhe më përpara dhe nuk kemi çfarë të bëjmë tash’”.

Avokati ka kerkuar qe ai te dergohet ne institucionet e specializuara për ekzaminim psikiatrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *