46 vjeçarja shkon në Turqi të zvogëloj stomakun. I ndodh më e keqa

Aylar Korhanova, 46 vjeç, nga Turkmenistani, e cila u përkeqësua pas operacionit në stomak, ndërroi jetë diten e djeshme. Ajo shkoj te zvogeloj stomakun dhe humbi jeten.

Dy mjekë janë akuzuar per vdekjen 46 vjecares.

Një hetim filloi pasi disa pacientë që kishin bërë zvogelim në stomak në një spital privat në Tuzla përjetuan simptoma të tilla si shikimi i dyfishtë, presioni i lartë i gjakut dhe vjellja.

Në studimet u konstatua se pacientët që kishin bërë nderhyrje në stomak i janë nënshtruar më së shumti operacioneve në Stamboll dhe Izmir dhe gjithsej 31 persona, përfshirë pacientë në provinca dhe rrethe të ndryshme, kishin të njëjtat probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *