5 vendet më të vizituar në botë për 2019

  A e dini cilat janë 5 vendet me të përmendura në rrjetet sociale në botë? Përmendja në Instagram është një tregues i mirë se cilat janë destinacionet me të vizituar në botë

  Sipas të dhënave nga faqja e udhëtimeve Wego, këta janë 5 vëndet më të fotografuara dhe të etiketuar në Instagram (hashtag)

  Vendin e parë e mban Londra me 118 milion “hashtag”, më pas renditet Parisi me 101 milion.

  Në vendin e tretë vjen Nica me 87 milion, ndërsa NewYork 83 milion dhe në vend të 5 Dubai me mbi 79 milion hashtag

  Vendet e tjera më të përmendura janë edhe Stambolli, Los Anxhelos, Xhakarta , Moska, Barcelona apo Tokio.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *