6 gjerat qe nuk i dinit per Norvegjine, do te habiteni kur ti lexoni: Te lash makinën kushton 250 euro

Norvegjia eshte nje nga shtetet me te mira ne bote per te jetuar ku cdo gje shkon shume mire.

Gazetarja shqiptare qe jeton atje Migena Bushati ka treguar se Norvegjia dhe Shqipëria kanë shumë ndryshime si në kulturë, traditë, në mënyrën e jetesës dhe pranon se i mungon dielli i Shqipërisë.


Le të njihemi me disa nga këto dallime:

Burrat janë shumë familjarë. Janë shumë punëtorë.

Shendeti – Bëjnë një jetë të shëndetshme dhe ecin shumë në natyrë, të gjithë pa përjashtim.

Jetesa – është shumë e shtrenjtë, taksat janë super të larta, ka rroga të larta por çmimet janë super shumë të larta.

Për të larë një makinë kushton 250 euro.

Shteti bën shumë për individin, për qytetarin, ke shumë lehtësira.

Janë shumë të kujdesshëm për mënyrën sesi flasin me njëri-tjetrit, kanë një kujdes të veçantë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *