Kërkohen djem dhe vajza me paga mbi 60 mijë lekë të reja, kryeministri Rama bën njoftimin për të rinjtë

Diten e sotme Edi Rama ka njoftuar hapjen e sallës VIP për udhëtarët në aeroportin “Nënë Tereza”.

Ai ka thene se është një hapësirë e bukur ku po punohet detajet e fundit dhe kërkohen djem dhe vajza punëtorë me paga që fillojnë nga 60 mijë lek të reja e lart.

Ky eshte nje lajm i mire per te gjithe ata qe duan nje pune te mire.

Rama u shpreh se:“Salla e re VIP për udhëtarët në Aeroportin “Nënë Tereza” është një hapësirë shumë e bukur, ku po punohen detajet e fundit dhe ku kërkohen vajza e djem të sjellshëm e punëtorë, me paga që fillojnë nga 60 mijë lek të reja e lart, ndërkohë që aeroporti i kthyer në kantier ndërtimi, përgatitet për një numër rekord turistësh në sezonin që po afron”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *