6 Zakonet e Përditshme të Tina Turner që e Lejuan të Jetojë 83 Vjet

Mbretëresha e Rock-n-roll-it jetoj 83 vjec edhe pse ishte me tre semundje te renda ajo jetoi aq sa deshi dhe njejete plot sfida.

Keto jane 6 zakonet e përditshme të Tina Turner që e ndihmuan të jetonte 83 vjec

1. Ajo flinte cdo nate ne oren 10 dhe zgjohej heret. Ajo u shpreh ne nje interviste se:“gjumi i mirë i natës është çelësi i shendetit te saj”

2. Tina Turner pëlqente të lëvizte. Ishte shume aktive si njeri bente shume ushtrime dhe kercente shume.

3. Ajo ishte nje nene shume e mire dhe kujdesj per femijet dhe familjen e saj.

4. Tina Turner kishte një dietë te shendetshme nga ushqimi tajlandez tek vegjetarianët. Te ushqehesh shendetshem eshte nje nga shkaqet kryesore per nje jete te gjate dhe te mire.

5. Ajo kujdesej shume per veten e saj. Tina thoshte shpesh qe jame e bekuar dhe pse mos te kujdesem per veten time. Ajo kishte lëkurë të shndritshme dhe të zhdërvjellët deri në të tetëdhjetat e saj!

6 Turner dhe bashkëshorti i saj Erwin e zhvendosën familjen e tyre në Zvicër – kryesisht për peizazhin e bukur dhe relaksues. “Më pëlqen të kaloj ditë në Zvicër me burrin tim duke ecur në male,” tha ajo. “Është relaksuese dhe shumë shpirtërore të jesh i rrethuar nga liqeni dhe natyra e bukur.” Kjo me jepte shume qetesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *