AKU ben njoftimin e fundit diten e sotme. Mos blini keto produkt ne markete

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ben njoftimin e fundit ku tregon se duhet te beni kujdes nga produktet Kinder pasi e gjithe bota eshte ne alarm nga Kinder Surpriza veza e famshme qe e donte cdo femi.

AKU ka refuzim në kufi për ngarkesën e kthim në vendin e origjinës pasi vezet Kinder jane me salmonele dhe mund te helmojne konsumuesit.

AKU vijon procedurën e tërheqjes nga tregu të produkteve që RASSF ka evidentuar. AKU njofton dhe këshillon konsumatorët që të shmangin blerjen e produkteve të mëposhtme dhe nëse kanë blerë të mos konsumojnë produktet e listuara:

KINDER SCHOKOBONS (të gjitha llojet e tyre)

KINDER SCHOKOBONS të gjitha lotet për paketimin 125 g

KINDER SORPRESA MAXI të gjitha lotet për paketimin 100 g

KINDER MAXI MIX te gjitha lotet për paketimin 133 g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *