Arbana s’lë gjë pa i thënë Donaldit/Kontrollo tonin e zërit se…

    Gjatë ditëve të fundit ka patur shumë debate në shtëpinë e Big Brother Vip dhe Donaldi ka qenë protagonist. Këto keqkuptime janë shoqëruar shpesh herë me tonë të larta zëri dhe ofendime.

    Disa prej banorëve kanë pretenduar se mënyra e komunikimit të Donaldit kalon në bullizëm dhe në tension psikologjik. Prandaj Arbana i dha një këshillë Donaldit gjatë spektaklit të sotëm.

    “Tonet e zërit duhet të kontrollohet, mund të komunikohet edhe pa ofendime. Duhet rrespektuar cdo person i cili në momente të caktuara ka një rol të caktuar. E di që përfshihesh emocionalisht por duhet të kontrollosh reagimet e tua, përndryshe e di se çfarë ndodh”, i tha ajo.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *