Beri operacion zmadhim gjoksi. Ja semundjet qe preken 32 vjecare

Danielle Sheehan, tani 32 vjeç, kishte rimodeluar gjoksin në moshën 19-vjeçare dhe i kishte rritur disa numra. Por ne vitet ne vazhdim ajo pati humbje te flokëve, lodhje dhe nuk po kuptonte se cpo ndodhte me te.
Biles ajo filloi te humbte shikimin.

Pasi shkoi tek mjeku ata i thane qe duhet te heqesh implatet e zmadhimit te gjoksit pasi shendeti jote po perkqesohet.

Por pasi hoqi implantin jeta e saj ndryshoj dhe shendeti i saj po permiresohej.

Ajo shiti makinën e saj për të financuar operacionin dhe thotë se brenda disa orësh pas heqjes së implanteve ajo pa një përmirësim në gjendjen e lëkurës së saj.

Tani ajo dëshiron të rrisë ndërgjegjësimin për gjendjen dhe mendon se mjekët duhet t’i pyesin gratë nëse kanë implante gjiri përpara se të hetojnë për çrregullime ne shendetin e tyre. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *