Këngëtarja tregon arsyet e rënies drastike nga pesha

    Këngëtarja Celine Dion ka vendosur t’i kthejë përgjigje kureshtjes së gjithë ndjekësve të saj lidhur me rënien drastike në peshë.

    Këngëtarja me fame botërore ka thënë se gjendja e saj shëndetësore është mjaft e mirë dhe se humbja në peshë i atribuohet pasionit të saj të ri, baletit, që e praktikon katër herë në javë.

    “Unë po punoj shumë. Më pëlqen të lëviz dhe prandaj kam humbur shumë peshë”- u shpreh Dion, 51-vjeçe, e cila duket më elegante se kurrë më parë.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *