Bima e “çuditshme” shfaqet në hyrje të Vlorës, krybashkiaku: Qytetarët të mos i afrohen

  Pergjate hyrjes se qytetit te Vlorës pas 40 ditëve të karantinës një lloj e panjohur bime e lartë ka mbirë. Kjo bime e larte e ruan vesën gjithë kohës në formë të konservuar përgjatë trupit.

  Krytari i Bashkise se Vlorës, Dritan Leli, ka deklaruar se do të angazhojë Institutin e Bimëve për të analizur arsyet e shfaqes dhe përbërjen biologjike të kësaj bime.

  Nepermje një deklarate në “Facebook”, ai i ka bere thirrje të gjithë banoreve qe të mos i afrohen pa u mesuar më parë efekti i kësaj bime mbi organizmin e njeriut.

  Postimi i plotë:

  Na rezulton se gjate ketyre 40 diteve te karantines ne hyrje te Vlores ka mbire nje lloj i panjohur bari i larte qe e ruan vesen gjate gjithe kohes ne forme te konservuar pergjate trupit.

  Bashkia e Vlores do te angazhoje Institutin e Bimeve per te analizuar shkaqet e lindjes dhe perberjen biologjike te kesaj specieje.

  Ju bejme thirrje te gjithe qytetareve te mos i afrohen pa u zbuluar me pare efekti i kesaj bime mbi organizmin e njeriut! Për momentin bime te tjera dhe peme te ndryshme po shtohen rrotull barit te cuditshem me permasa gjigande qe ka dale ne hyrje te qytetit.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *