News

Cili ishte shkaku? Ekspertiza mjeko ligjoje nxjerr rezultatet

Cili ishte shkaku? Ekspertiza mjeko ligjoje nxjerr rezultatet

Burime nga grupi i hetimit të ngjarjes se ciftit ne Xhyre te Librazhdit bejn me dije se ne dhomen e tyre mund te kete qene dhe dikush i trete.

Nderkohe hetuesit do te ripyesin prinderit dhe pjestare te familjes.

Pergjigja e ekspertizes thotë se ata kane gjetur gjurme fotoksine dhe dikush e ka futur ne dhomen e tyre.

Por ende pritet sherimi i dhendrit per nje pergjigje te sakte.