‘E pabesueshme, dikush e bëri të merrnit një vendim të tillë..’, Shokët e çiftit në Librazhd hedhin dyshimet e forta

  Shumë pista hetimi janë hapur në lidhje me ngjarjen e ndodhur ditën e djeshme në Librazhd, ku dyshimet e para ishin për vetëh elmim, mirëpo më pas u mendua se mund ta kenë bërë persona të tjerë.

  Ndërkohë që Rezarta e cila ishte vetëm 19 vjeç, nuk ia doli dot, ndërruar jetë në spital, bashkëshorti i saj po lufton për jetën në spital, ku thuhet se ndodhet në gjendje mjaft të rë ndë.

  Teksa ngjarja mbetet ende e pa zgjidhur dhe pritet qe përmirësimi i gjendjes së Olsianit të hedhë dritë për atë që ka ndodhur, miqtë e tyre kanë ngritur dyshime të forta.

  Ata shkruajnë se mund të ketë qenë një person i tretë që mund të ketë pasur gisht në ngjarje.

  Ja çfarë shkruajnë shoqëria e Olsit dhe Rezartës:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *