DETAJE TE REJA. Nëna i ndërhynte në punët e familjes dhe pastaj e vrau…

Detaje të reja janë berë me dije se Urim Hyseni ishte përdorues i lëndëve narkotike. Ai kishte dhe probleme me bashkëshorten pasi ushtronte dhunë ndajë saj.

Urim Hyseni ka thënë se nëna përzihej në jetën e tij personale dhe ai nuk donte që ajo ta bënte këtë gjë. Ai është ndarë dhe me gruan. Cifti ishte duke bërë divorcin dhe mendohet se ai ka qenë i dhunshëm ndajë saj.

Ai ka qenë i shoqëruar dhe herë të tjera në polici si përdorues i lëndve narkotike. Edhe pse jetonte në Gjermani ai kthehej në Kosove për pushime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *