“Dita e fitores se madhe”/ Zbulohet data, kur do të përfundojë lufta në Ukrainë?

Perflitet se Putin duhet ti jape fund luftes ne 9 maj keto jane lajme te e fundit ne luften rusi ukrain pasi kjo eshte nje date e madhe per ruset dhe mendohet se kjo te jete dhe fitorja e madhe e tyre.

Ushtria ukrainase thotë se po kryhet “punë e vazhdueshme propagandistike midis personelit të forcave të armatosura të Federatës Ruse”, e cila i referohet datës , e cila ka një rëndësi si “Dita e Fitores” e festuar çdo vit në të cilën zhvillohet fushata e suksesshme ruse e Luftës së Dytë Botërore, përkujtohet me një paradë në Moskë.

Ndaj kjo date pritet qe kjo te perfundoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *