Dy termete te njepasnjeshme lekundin Ballkanin diten e sot. Ja sa ishte magnituda

Ballkani eshte nje zone ku termetet jane te pranishme cdo muaj.Diten e djeshme nje termet u ndje ne Kosove kur se sot dy tërmete të njëpasnjëshëm me diferencë kohore 8 minuta kane lekundur Greqin.

Termetet jane ndjere dhe ne Maqedonin e Veriut por fatmiresishte pa pasoja.

Lekundja ishte me magnitud 3.9 dhe 3.6 Rihter dhe koha ishte rreth orës 14:36 dhe 14:44 me orën lokale sot, sipas Institutit Gjeodinamik të Athinës.

Sipas Institutit Sizmologjik Gjeodinamik , lëkundjet sizmike ndodhën përkatësisht shtatë dhe katër kilometra në perëndim dhe në veriperëndim të Asopisë dhe Beotias.

Fatmiresisht termetet e diteve te fundit ne Ballkan nuk kan len pasoja apo demtime dhe cdo gje ka shkuar mire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *