Iu nxi jeta/ Elbasansja lutet që t’i ndryshohet mbiemri

  Mbiemri është prej atyre gjërave në jetë që nuk mund ti zgjedhim dot vete por jemi ët detyruar ti trazhegojmë.

  Njerëzit ndonjëhere edhe të paragjykojnë nga mbiemri. Ky është rasti i një familjeje nga qyteti i Elbasanit

  Ata kanë mbiemrin Matrapazi dhe disa herë janë ndjerë të paragjykuar nga njerëzit prej mbiemrit të tyre.

  Përballë kësaj situate aspak të mirë, të lodhur nga paragjykimet, Hamide Matrapazi kërkon mbiemër të ri pasi këtë gjë ia kanë kërkuar vazhdimisht edhe fëmijët.

  Ajo dhe fëmijët e saj duan të kenë një mbiemër i cili nuk ka kuptime negative. Kjo grua ka bërë vazhdimisht kërkesë në institucionet por deri tani ka rezultuar pa sukses

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *