E rëndë në shtëpinë Big Brother, Fifit i bie të fikët, ndërpritet emisioni: “Uje, ujë, ujë,” (Video)

  Debati për puthjen mes Dj PM dhe Sarës ka marrë rrjedh tjetër.

  Këtu është përfshirë edhe Fifi, të cilën e ka kritikuar opinionistja Balina, e cila i tha se reagimi i saj është i përsëritur.

  “Fifi mendoj se ky është një reagim i përsëritur. Dhe më shumë sesa dashuron dashurinë, do vëmendjen. T’u duk sikur të iku një pjesë e vëmendjes tënde..”, i tha Balina.

  Pas debatit me Balinën, Fifi në bisedë e sipër i kërkoi Arbana Osmanit që ta lërë shtëpinë.

  “Une mejëherë e lë shtëpinë, unë nuk do të ndërhyj në dashurinë e dikujt, Arbana dua ta lë shtëpinë menjëherë”, tha Fifi dhe i bie të fikt.

  Më pas, Fifit i ka rënë të fiktë gjatë emisionit Live. Arbana ndërpret emisionin dhe kalon në reklama.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *