E shikoni këtë bebe në foto, nuk do ta besoni se kush është

Ajo është gjithmonë në qendër të vëmendjes.

Afërdita Dreshaj është kthyer prapa në kohë duke publikuar imazhe nga fëmijëria.

Afërdita Dreshaj ka ndarë me ndjekësit imazhe të reja në rrjete sociale, të cilat i kishte realizuar vite më parë.

Në këto imazhe të këndshme, ajo shfaqet në duart e nënës dhe gjyshit si një bebe shumë e ëmbël.

Tek fotoja ma gjyshin, ajo tregoi se ishte fëmija i preferuar i saj.

Për ndryshe, sa i përket jetës private, Afërdita Dreshaj është e martuar me hokeistin çek, Jakub Kindl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *