Elvis Naci bën deklaratën e papritur: S’mund të rrija pa folur pas asaj që lexova, nuk e prisja që..

  Ai prej kohësh është i dedikuar veprimtarive të ndryshme bamirësie në Shqipëri dhe jashtë saj me fondacionin e themeluar prej tij, Firdeus si dhe në bashkëpunim me emisionin e mirënjohur, Shqiptarët për Shqiptarët.

  Mirëpo së fundmi Elvis Naci është përfolur nga disa portale për një blerje të spitalit Continental si dhe rreth burimit të të ardhurave që Ai ka përdorur për blerjen e tij.

  Megjithëse ai ka treguar para disa muajsh për këtë projekt të madh qe kishte enderr të realizonte me përfshirjen edhe të bamirësve të tjere brenda dhe jashtë atdheut, me sa duket ai ka arritur ta realizojë këtë enderr te tijin të cilen do ta vërë në sherbim të të varfërve dhe nevojtarëve shqiptarë.

  Sot ai pas shumë angazhimeve të shumta në aktivitete bamirësie, eshte ndalur për një moment, per të ndarë një video me ndjekesit e tij të në rrjetet sociale:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *