Ermal Hoxha fotografohet me një tjetër, Rezarta Shkurta acarohet keq fare (Video)

  Ish miss Shqipëria, Rezarta Shkurta është bërë pjese e nje kamere te fshehte gjatë emisionit “Thumb on” nga dy gazetaret Aulona dhe Fatma. Gazetari i emisionit i thotë se ka disa foto të burrit të saj të saj Ermal Hoxhës me dikë tjetër.

  “Këto foto i dashur gazetar mund t’i publikosh sa të kesh qejf”, i tha ajo gazetarit e më pas e përze nga zyra e saj.

  Më pas Rezarta e merr në tel Ermalin dhe i thotë: “Për sa mund të vish se dua të flasim çik. Hajde se po të pres”

  “Ku ishe pardje ti? Ishe me Landin apo me Landën?”, dëgjohet ta pyesë Rezarta Ermalin.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *