Është urgjente/ 19-vjeçari apel: Kam dhe dy muaj jetë, ju lutem më ndihmoni

  19 vjeçari shqiptar Elian Qama, ka një semundje të rrallë njëkohëshisht dhe ka nevojë për ndihmën e të gjithëve ne për t’ju nënshtruar një ndërhyrjeje ki.rurgjikale, vendimtare për jetën e tij. I riu nga Berati ndodhet në Belgjikë, ku i kanë dhënë një fije shprese për jetën pasi në spitalet shqiptare nuk ka asnjë zgjidhje e as mundësi për ndërhyrje sepse është tepër e ndërlikuar. Të afërmit e Elianit i janë drejtuar redaksisë së newsb.omb.al, duke kërkuar ndihmë që rasti i 19 vjeçarit të publikohet dhe shqiptarët të sensibilizohen për të, pasi doktorët në Belgjikë i kanë thënë se ka vetëm dy muaj jetë dhe duhet të kryejë urgj.entisht operacionin. Por duke mos qenë i siguruar, 19 vjeçari duhet t’i mbulojë vetë të gjitha shpenzimet për operacionin, i cili kushton mbi 200 mijë euro.

  Ndaj familja ka hapur dhe një donacion në “GofoundMe” ku të gjithë ata që kanë mudësi mund të kontribuojnë për t’i shpë.tuar jetën 19 vjeçarit nga Berati, Elian Qama.
  Elian Qama – Linku në për të kontribuar në -> “GoFoundMe”.

  Por cila është sëm.undja nga e cila vu.an 19 vjeçari?

  Elian Qama vuan nga një s.ëmundje e rrallë e quajtur “chordome cervical”, një tu.mor agresiv i cili i ka bllokuar 19 vjeçarit ezofagun dhe nuk e lejon të ushqehet normalisht. Ky t.umor është aq i rr.ezikshëm saqë rr.ezikon t’i ma.rrë jetën Elianit pasi zmadhohet dita ditës duke i bllokuar dhe më shumë rrugët e fr.ymëmarrjes.

  Apeli i 19-vjeçarit: Pershendetje, quhem Elian, jam 19 vjeç dhe v.uaj nga një sëm.undje e rë.ndë dhe e rallë që quhet chordome cervical (është një tu.mor shume i rrallë dhe shumë ag.resiv që me ka bllokuar ozofagun dhe me pengon të ushqehem normalisht. Ky lloj t.umori rr.ezikon të më m.arrë jetën duke më bllokuar frymëmarrjen. Jam shqiptar, por në vendin tim nuk ka asnjë zgjidhje për mua, atje jam i d.ënuar të vd.es nga kjo së.mundje e rrallë.

  Këtu në Belgjikë, një ndërhyrje kirurgjikale e shoqëruar me radioterapi do të më jepte mundësinë ti mbi.jetoja kësaj së.mundjeje. Por, duke mos qenë i siguruar me dokumente dhe kartë shëndetësore, unë dhe familja ime duhet të paguajmë gjithë faturat që janë tepër të kushtueshme . Për këtë arsye ne kemi nevojë për solidaritetin tuaj. Ndihma juaj më është shumë e vyer.
  Për të gjithë ata që duan të kontribuojnë financiarisht në mbledhjen e fondeve për të ndihmuar 19-vjeçarin:

  Numri i llogarisë: BE79 1030 6386 1333
  Për derdhjen e parave nga jashtë shtetit, duhet edhe ky kod: BIC NICABEBB

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *