Monday, May 23, 2022
HomeGruaja e shëruara nga koronavirusi ne Itali ka disa keshilla: Alarm i...
Array

Gruaja e shëruara nga koronavirusi ne Itali ka disa keshilla: Alarm i tepert, une u sherova dhe tani..“Shqetesimi ka pushtuar të gjithë vendin, por unë u shërova nga koronavirusi”:

Morena Colombi, 59 vjeç nga Trucazzano, ne rajonin e Milanos, ka vendosur të flasë pas pneumonisë që i shkaktoi prekja nga virusi famekeq.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments