Frika nga tërmeti/ Burri nga Durresi shtyn gruan në tokë dhe ia mbath i pari drejt derës (VIDEO)

    Kur vjen puna për të shpëtuar koken nga tërmeti të gjithë ia mbathin ‘me të katra’.

    Një rast i tillë është kapur nga kamerat e sigurisë në një supermarket në Durrës ku një burrë i trembur nga termeti i mbremshem iken mevrap drejt daljes.

    Ai jo vetëm që nuk e pret gruan, por e shtyn atë për të dale vete i pari dhe pa e kthyer kokën pas duke dale jashtë. 

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *