Gjiri i Lalzit eshte pushtuar nga nje mjergull e madhe ku ka shqetesuar dhe pushuesit.video

Diten e sotme Gjiri i Lalzit eshte pushtuar nga nje mjergull e madhe qe ka trembur te gjithe pushuesit.

Mjergulla ka sjellur vranesira dhe erresire. E gjithe zona e plazhit eshte e pushtuar nga mjergulla.

Ja dhe video me poshte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *