Ish gruaja ben deklaratene forte per Putin. Ai ka nderruar jete ne 2015

0
383

Teoritë konspirative plasin ne rrjet pasi mendohet qe putin nuk jeton me qe ne vitin 2015.

Ish gruaja e Putinit, Ludmila Putina, teksa doli në publik në gazetën gjermane Die Welt, tha se i shoqi nuk jeton me dhe ai që po shihnim nuk ishte askush tjetër, por veçse sozia i tij.


Kjo eshte deklarata qe habiti te gjithe pasi ajo e jep kete version dhe thote qe nuk eshte me ai por e kane zevendesuar me nje sozi.

Mediat po mundohen te analizojne fotot dhe dikca nuk shkon me fotot sepse ai ndryshon nga foto ne foto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here