Ishte ekselent ne shkolle ne SHBA. Ja deshmia e pare e 24 vjecarit pasi mbyti te emen

24 vjecari mbyti nenen e tij naten e 3 qershorit ishte nje nxenes ekselente ne SHBA. Ai ka studjuar per Shkenca Kompiuterike.

Cdo gje ka ndodhur per shkak te shtepis qe kishin ne Permet pasi prinderit ja kishin trasheguar vajzes ne Amerike ndersa i ri nuk ka pasur trashegimi te prones.

Por pasi eshte marre ne pyetje nga hetuesia ai eshte shprehur se:“Çfarë ishte kjo që bëra?”

Ai ka pirë vetëm ujë dhe ka ngrënë një kroasant.I riu ka pranuar krimin dhe njëkohësisht ka refuzuar të japë shpjegime për ngjarjen duke thënë se do ti bëj të ditura arsyet në një moment tjeter pasi nuk ishte në gjendje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *