Ja cfarë do të bëhet me dollarët që po mblidhen ne emër të Luizit.

Nje llogari eshte hapur ne “GoFundMe” per Luizin. Kunati i këngëtarit Sokol Tahiri tregon se jane fansat nga Amerika qe kane kerkuar dicka te tille.

Llogaria do te manaxhohet nga e motra dhe kunati por Luizi do te vendos se cfare do te behet me parate pasi ai te dal nga BBV.

Ne shpresojm te mbledhim 250.000 dollar per Luizin me pas Luizi do te vendos se cfare do te behet me keto para.

Deri tani jane mbledhur $15,195 dollar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *