Ja sa ditë pushimi do të keni për fund vitin, vendimi i fundit Qeverisë i habit të gjithë

  Këshilli i Ministrave  në mbledhjen ditës së sotme, vendosi që ditën e premte 3 janar 2020, ta shpallë pushim për administratën publike.

  Pra përveç dt 1 dhe 2 janar i shtohet edhe një tjetër ditë pushimi.

  Sipas ketij vendimi, pushimet për Vitin e Ri për të gjithë punonjësit e administratës publike të nisin nga 31 dhjetori dhe të vazhdojnë deri më 6 janar.

  Por e premtja që do të bëhet pushim dhe do të zëvendësohet nga ditët e pushimit brenda muajit janar.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *