Rusët i marrin jeten kryetarit te bashkisë në Ukrainë dhe kane kapur dhe 11 kryebashkiakë te tjere

Forcat ruse po mbajnë robër 11 kryebashkiakë të zonave lokale të Ukrainës dhe kanë vrarë një kryebashkiak, tha të dielën

Dite te veshtira per Ukrainen pasi trupat ruse i kane marre jeten kryretarit te bashkise ne nje nga qytet e Ukraines plus kane marre peng dhe 11 kryetar te tjere.

Zëvendëskryeministrja ukrainase Iryna Vereshchuk ka dhene lajmin duke e postuar ne rrjetet sociale.

CNN nuk mundi të verifikonte në mënyrë të pavarur këto pretendime. Forcat ruse kanë arrestuar zyrtarë të qeverisë lokale në një numër rastesh rreth Ukrainës.

CNN ka kërkuar koment nga ministria ruse e mbrojtjes në lidhje me pretendimet për ekzekutimin e civilëve në rajonin e Kievit dhe pjesë të tjera të Ukrainës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *