Kthesë e papritur! Ministri ukrainas ‘shuan’ shpresat për fundin e luftës

Shuhen shpresat per armepushim dhe lufta do te vazhdoje.

Ministri i jashtëm i Ukrainës eshte shprehur se:“Duhet të jem i qartë, të dy delegacionet, ai rus dhe ai ukrainas, janë larg arritjes së një marrëveshjeje për situatën aktuale”.

“Ka një sërë faktorësh, që bëjnë një ndryshim në pozicionin rus në bisedime.


I pari është rezistenca e ashpër e ushtrisë ukrainase dhe popullit në terren, dhe i dyti janë sanksionet e vendosura ndaj Rusisë, të cilat shkaktojnë kolaps dhe vuajtje të ekonomisë ruse.

Ndaj situta do jete e veshtire pasi asnje pal nuk do te bie dakord per nje armepushim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *