Ky eshte resorti luksoz qe vidhte energji elektrike

Diten e sotme eshte eshte proceduar penalisht nga OSHE resorti Tarracat në zonën e Saukut.

OSHE ka marre masa ndaj biznesit dhe ka kontrolluar dhe bisnese te tjera ne zone.

Biznesi ne fjale ka nderhyre ne matesin e energjis elktrike dhe policia ka marr masa nda biznesit.

OBSH eshte duke inspektuar ne te gjithe zonat e Tiranes per te ulur vjedhjet e energjise elektrike qe ndodhin ne rrjet transmeton shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *