La 70 mijë lekë rrogë në Shqiperi per te punuar si mjeke ne Gjermani

    Marsela Ceno në vitin 2010 ishte gati per te nisur specializimin në Tirane por gjerat nuk shkuan sic duhej. Asaj nuk iu dha mundesia.

    Keshtu ajo vendosi te emigronte drejte Gjermanisë duke e provuar atje të ardhmen e saj, dhe jo vetem ajo por gjysma e klases se saj prej 26 vetesh iken ne Gjermani tregon ajo.

    Ketu do te paguahej 70 mijë leke nese perfundonte sppecializimin ndersa sot Marsela Ceno tregon se puna e saj ne Gjermani paguhet 7 mije euro ne muaj

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *