Rama sapo bëri një premtim: Nuk ka më vara-vinga nëpër zyrat e shtetit

    Kryeministri Edi Rama në bashkëbisedimin javor të mbajtur dje premtoi qytetareve se nuk do të kete më sorollatje neper zyrat e administrates

    Ai i tha se e nisi me 3 shërbime onlline ndersa sot ka rreth 150 sherbime te tilla dhe se shume shpejt 90% e sherbimeve do te mbulohen online duke ulur keshtu mundimet e qytetareve nëper zyrat e shtetit.

    Shqiptaret nuk do te haxhojne me asnje minute duke pritur apo duke u sorollatur nëpër zyra por mjafton nje aplikim apo nje kerkese online dhe mbaron pune

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *