Lajme te mira./Këto jane 10 vende te BE tanshme mund të udhëtoni pa asnjë kufizim per vaksinen

Publikohet lista e emrave të vendeve evropiane ku tashmë nuk ka kufizime sa i përket koronavirusit.

Ja cilat janë:

1. Çekia

2. Danimarka

3. Hungaria

4. Islanda

5. Letonia

6. Norvegjia

7. Polonia

8. Rumania

9. Sllovenia

10. Suedia

Udhëtarët nga vendet jo anëtare të BE-së mund të hyjnë në shtetet e lartpërmendura, pavarësisht statusit të vaksinimit, sipas SchengenVisaInfo. Pra, udhëtarëve nuk u kërkohet certifikatë për vaksinimin e Covid, shërimin apo test.

Përveç heqjes së kufizimeve për udhëtarët, këto vende kanë hequr dhe pjesën më të madhe të masave kundër Covid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *