Stuhia godet Shqipërinë, ja çfarë pritet të ndodhë në orët në vijim

0
194

Kjo ka bërë që bashkia e Vlorës të dalë me një paralajmërim për qytetarët duke u kërkuar të bëjnë kujdes dhe të shmangni lëvizjet e panevojshme me automjete në akset problematike si dhe parkimin e automjeteve në to.

Njoftimi:

Të nderuar qytetarë!

Parashikimet e meterologëve paralajmërojnë mot të përkeqësuar.

Stuhi te forta do të intensifikohen në vazhdim ,për këtë arsye do t’ju luteshim të shmangni lëvizjet e panevojshme me automjete në akset problematike si dhe parkimin e automjeteve në to.

Paralajmërimet e meteorologëve për fortuna kërkojnë të jemi të kujdesshëm! Për çdo nevojë urgjente kontaktoni me Shërbimet Publike të Bashkisë dhe Ujësjellës Kanalizime, ose në faqen tonë zyrtare në “Facebook”.

Kujdesuni për vehten dhe familjet tuaja!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here