Lajthit ministrja financave: Nëse merr 130-140 euro në muaj ne shqiperi nuk konsiderohet i varfër

Mbremjen e sotme mistria e financave beri nje deklarate te cuditshme ne emisionin Opinin te Blendi Fevziut.

Ajo u pyet se sa duhet të jetë pagesa për një person që të jetojë?

Ajo u shpreh se kemi një përllogaritje të shportës mesatare. Nëse pyetja refereohet sesa duhet të gjenerojë një individ për të mos qenë i varfër, kjo shifer është tek 130-140 euro.

E habitshme se si behen minstre njerez te till qe tallen me popullin dhe qe bejn sikur punojn per kete popull.

Me 130 apo 140 euro nuk dalin per nje jave ne shqiperi jo me ne muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *