Pas naftes pritet rritja e energjis elektrike? Rama tregon cilat familje do kete rritje

Pas rritjes dhe uljes se naftes tani e ka rradhen energjia elektrike.Ndaj duhet te pergatitemi sepse kjo vere do te jete e veshtire dhe ndryshe nga ato qe kemi kaluar me pare.

Edi Rama thote se: “Ne po i mbrojmë të gjitha familjet dhe bizneset nga shtrenjtimi i energjisë elektrike duke i ofruar të njëjtin çmim pavarësisht çfarë po ndodh në treg.

Do t’i heqim nga mbrojtja e plotë familjet që harxhojnë shumë energji elektrike se jetojnë në kushte të mira, por ato janë shumë pak. Për momentin, asnjë familje nuk ka rritje të energjisë elketrike, po ashtu edhe bizneset e vogla”, tha Rama duke paralajnëruar një pjesë të familjeve që harxhojnë shumë.

Tani presim muajt ne vazhdim se si do ndryshoj kjo situate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *