Lexoni dhe qeshni pa fund! Këta janë fshatrat me emrat më të “pi sët” në Kosovë dhe Shqipëri

Keshtu ka emra dhe ne Kosove emra te cuditshem kjo eshte tradite e vjeter e emrave te fshatrave.

Me poshte keni nje liste te emrave te emrave te fshatrave.

Vithkuqi – Korça

Kurveleshi – Tepelenë

Gjylekar – Viti

Muqibab – Gjilan

Kuqan – Elbasan

Qinam – Erseke

Symize – Tepelenë

Mize – Lushnje

Bubullime – Lushnje

Llukar – Prishtinë

Leshnje – Skrapar

Kakardhiq – Lezhë

Kaqibeg – Podujevë

Skorobisht – Prizren

Neperbisht – Suharekë

Makresh – Novoberd

Qyqylagë – Lipjan

Ngucat – Malisheve

Bithuq – Diber

Muqiverrc – Kamenic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *