Luizi bën premtimin e madh për Ronaldon. Ja sa eruo do ti japë nëse fiton BBV

Pas hyrjen në BBV Ronaldo ka filluar një miqësi me Luizin dhe kanë biseduar shume gjëra bashkë.

Ditën e sotme Luizi i ka bërë një premtim për të.

Nëse Luizi fiton Big Brother do ti japë 5 mijë euro dhuratë Ronaldos.

Ronaldo: Përveç çmimit të madh ka njerëz të tjerë që e duan atë finale dhe i duhet ai 10 miijë euroshi. Ti s’të lë të mbarosh

Luizi: Në qoftë se unë fitoj BBV unë do të të fal ty 5 mijë euro. Sikur të jem duke ia fal vëllait tim. Jo se je fukara po unë dua të ti fal. A i bën botox, a i harxhon në plazh nuk më intereson. Unë dua të ti fal. Do i marr leje Kiarës sepse ajo do i mbaj.

5 mijë euro i ke prej meje nëse fiton, fukara jam vet por ty do të ti jap me qejf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *