Marjana Kondi transformohet ne nje vazje 20 vjecare pas nderhyrjes se fundit ne lekure. Foto

Marjana Kondi nje nga aktoret me te dashura per publikun shqiptar. Ajo tashme duket si ne vajze 20 vjecare me nderhyrjen e re qe ka ber ne lekure.

Ajo ka perdorurm menyren e re pa dhimbje, pa kohë rikuperimi, pa kirurgji,heq çdo lloj shenje në lëkurë, zhduk dhe eleminon rrudhat, shenjat kirurgjikale, shenjat post akne, dëmtime të vjetra lëkure, shenjat e djegies, rigjeneron indet pasi rrit aktivitetin e plazmës (likuid që trupi e prodhon vetë për rigjenerim)

Madje Marjana duket shumë vite më e re tani që lëkura e saj është e tendosur.

https://shijejete.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *