“Mos ikni jashtë shtetit “/ Kryeministri Rama jep mesazhin e rëndësishëm për shqiptarët…

Kryeministri Edi Rama ka inspektuar 3 fabrika të reja në zonën e Vorës.
Gjatë bisedës me një biznesmen nga Tepelena, Rama u shpreh se kush ka vizion dhe ambicie nuk ka nevojë të ikë jashtë shtetit sepse këtu fiton më shumë.

“Këto janë fabrika të një gjeneratë tjetër sepse krijon premisa për të pasur kampionë këtu. Ne duhet t’ju vazhdojmë t’ju mbështesim dhe ju mbështesim. Është e rëndësishme që përmes këtyre jepen shembuj që kush ka vizion, ambicie nuk ka nevojë të ikë jashtë shtetit sepse këtu fiton më shumë se jashtë shtetit”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *