Mirditori me flamurin kuqezi vë në rresht të b urgosurit grekë, kush është mirditori që bën ligjin në Koridhalos (Video)

    Pamje të pazakonta u publikuan nga një b urg në Greqi, ku një shqiptar ka vënë në rresht të gjithë të bu rgosurit, duke vendosur ligjin brenda mureve të godinës.

    VIDEO që është publikuar gjërësisht në rrjetet sociale mendohet se është xhiruar në b urgun e Koridhalos dhe ka si protagonist Fabio Dushkun, një i ri me origjinë nga Mirdita, i cili është dënuar me b urg përjetë.

    Siç mund të shihni në video, Fabio Dushku ka mbledhur të gjithë të b urgosurit, dhe ndërsa mban një flamur kuqezi në dorë, u kërkon llogari.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *