Mori per 10 vite parate e klienteve arrestohet drejtori i bankes

Arrestohet diten e sotme ish drejtori i bankes se njohur ne qytetin e Bilishtit dhe eshte dhene vendimi ne 9 vite burg.

Drejtori bankes kishte marr shuma te medha parash ndaj 25 klienteve dhe i kishte poseduar ato shume te medha.

Specialistët e seksionit për hetimin bënë ekzekutimin e urdhrit të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Korçë, për ndalimin e shtetasit Ervin Çokani, 45 vjeç, banues në Bilisht (i cili ishte i liruar me kusht).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *