Në qytetin shqiptar të Dragashit bie borë, dalin pamjet

    Pas ndryshimit të motit dhe me uljen e temperaturave në ditët e fundit të tetorit, në qytetin e Dragashit paska rënë dëborë.

    Në fotot që janë postuar ne rrjet të cilat mendohet se jane bërë ditën e djeshme, duket mali dhe nje makine e mbuluar me debore.

    Pamjet janë te rralla pasi akoma jemi ne stinen e vjeshtes dhe ende nuk kane filluar resjet e dëborës ne vend

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *