Nënat heroike shpëtojnë 227 fëmijë nga bodrumet pasi po sulmoheshin nga tanket ruse

EKSKLUZIVE:Nënat heroike shpëtojnë 227 fëmijë nga bodrumet e sulmuara nga tanket ruse

Një grup i guximshëm nënash ka shpëtuar 227 fëmijë ukrainas nga bodrumet nën tanket e Rusisë .

Qelia sekrete e nëndheshme ka kryer një sërë misionesh të rrezikshme për të nxjerrë fëmijët nga kryeqyteti Kiev dhe për t’i çuar ata në nje zone me te sigurit.Pasi ruset po afroheshin drejt tyre.

Duke u futur fshehurazi nëpër pyje plot me trupa ruse dhe duke u ngjitur nëpër ndërtesa të prishura gratë i moren fëmijët dhe i derguan ne nje vend te me sigurt.

Në një akt të guximit të jashtëzakonshëm, një grua na tregoi se si ajo përshkoi rrugët ndërsa raketat binin si shi ajo ishte e vendosur nga qëllimi i saj për të shpëtuar të rinjtë e Ukrainës

Një numër i konsiderueshëm i fëmijëve të shpëtuan ata jane femije jetim pasi prinderit e tyre kane humbur jeten gjate luftes ne para disa javesh.

Grupi i grave – të njohura si Kthetrat – treguan për Mirror se si morën fotografi dhe vizatime nga fëmijët që luteshin për ndihmë per tja treguar botes cpo ndodh ne Ukrain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *